materialen voor deelnemers

Tijdens de PRISMA cursus wordt gewerkt met een aantal materialen gericht op de deelnemer. Het gezondheidsprofiel en het actieplan worden in het tweede dagdeel ingevuld. Ook krijgt de deelnemer vaak een samenvatting mee van de inhoud van de cursus.  

 

mijn persoonlijk actieplan

Het gezondheidsprofiel en het actieplan zijn verenigd in ‘mijn persoonlijk actieplan’. Het gaat om een mooi opgemaakte gevouwen A3 en bestaat uit 4 kantjes. Het gaat om een voorkant, het gezondheidsprofiel, het actieplan en suggesties voor het actieplan. Mijn persoonlijk actieplan is beschikbaar in 2 varianten: DIABETES en PREVENTIE HART EN VAATZIEKTEN. De varianten voor HART EN VAATZIEKTEN en PREVENTIE VAN DIABETES gaan in druk bij voldoende belangstelling.

De gevouwen A3 is alleen te bestellen door trainers als drukwerk. Dit om ervoor te zorgen dat drukwerk voor alle trainers beschikbaar is en makkelijk te bestellen en dat deelnemers alleen kwalitatief goede materialen krijgen.

Klik hier voor het bestelformulier:

BESTELFORMULIER PRISMA MATERIALEN 2020

Zie hieronder de inkijk exemplaren:

Mijn persoonlijk actieplan DIABETES 2018

Mijn persoonlijk actieplan PREVENTIE HART EN VAATZIEKTEN 2018

Mijn persoonlijk actieplan PREVENTIE DIABETES 2018

Mijn persoonlijk actieplan HART EN VAATZIEKTEN 2018

 

 

informatiemap voor deelnemers

Een simpele samenvatting voor deelnemers van de cursus is hieronder downloaden. Het gaat om print en drukbare PDF bestanden per doelgroep. Ook is het mogelijk om ze in zwart-wit te printen als kleur geen optie is. Deze samenvatting kan samen met ‘mijn persoonlijk actieplan’ tot een deelnemersmap worden verenigd. Mijn persoonlijk actieplan kan de kaft zijn met de samenvatting ertussen of als losse materialen worden verstrekt aan de deelnemer.

Focus op zelfzorg Mijn persoonlijk actieplan CVRM 2019

Focus op zelfzorg Mijn persoonlijk actieplan diabetes 2019

PRISMA stemmingsvragenlijst

De informatiemappen voor deelnemer aan PREVENTIE DIABETES en HART EN VAATZIEKTEN worden hier nog aan toegevoegd.

 

 

prismacursus.nl

Ook kan er nu online gebruik gemaakt worden van deze materialen via de website www.prismacursus.nl. Het gezondheidsprofiel is daar in te vullen met een directe weergave hoe de deelnemer ervoor staat op de 7 belangrijkste generieke risicofactoren (bloeddruk, cholesterol, BMI/middelomvang, lichaamsbeweging, roken, bloedglucose en stemming). Ook kan dit gezondheidsprofiel worden geëxporteerd als PDF en vervolgens worden opgeslagen op de eigen computer of worden uitgedraaid. Dit geldt ook voor het actieplan.

Ook tijdens de cursus kan er op een tablet of een smartphone gebruikt gemaakt worden van deze site als vervanging van het papieren gezondheidsprofiel en actieplan. Niet alleen tijdens de cursus, maar ook thuis en in de spreekkamer is de website toegankelijk en bruikbaar.

Er worden geen gegevens opgeslagen op de server en het is niet mogelijk in te loggen op de site. Er is geen enkele manier waarop de privacy van de deelnemer kan worden geschaad. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van deze website.